Niet alleen functioneel, maar deze kasteeltafel is ook een echte eyecatcher in je interieur. Het voegt karakter en persoonlijkheid toe aan elke ruimte, echt een meubelstuk waar je jaren van kunt genieten.

Uniek exemplaar

Wat deze kasteeltafel zo bijzonder maakt, is dat hij uniek is. Er is geen enkele kasteeltafel hetzelfde als deze. Dat komt doordat de tafel is gemaakt van oude grove Teak planken die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben. Hierdoor heb je echt een uniek exemplaar in huis staan.

Geschikt voor stoelen mét armleuningen

Deze kasteeltafel heeft geen regel onder het bovenblad, waardoor die geschikt is voor stoelen met armleuningen. Er is plek voor maar liefst acht stoelen, vier aan elke kant. Bovendien heeft deze tafel een extra poot in het midden, wat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid.

Teakhout

Wel is het belangrijk om te weten dat Teakhout gevoelig is voor vetvlekken. Een druppel olijfolie kan al een grote vlek veroorzaken. Gelukkig kun je de tafel beschermen met Woodlock, waardoor vet- en rode wijnvlekken verleden tijd zijn. Zo kun je zonder zorgen genieten van jouw mooie kasteeltafel.

Op maat gemaakt

In plaats van 310 centimeter is onze kasteeltafel ook leverbaar met een lengte van 380 centimeter. Zo kunnen er maar liefst tien stoelen aan tafel staan, vijf aan elke kant. Dat biedt nog meer ruimte voor gezelligheid. Wil je de mogelijkheden voor een kasteeltafel op maat bespreken? Je bent van harte welkom bij Mrs. Higgins in Alphen aan den Rijn.

Kom eens langs

Onze showroom is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn, waar je op het erf kunt parkeren. Zo kun je de kasteeltafel zelf ervaren en zien of die in jouw interieur past. Op maandag en dinsdag ben je welkom op afspraak, woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10.00u – 17.00u. Wees welkom!