Bezorging en betaling

Als u via onze webshop een bestelling plaatst, bezorgen wij uw meubel(en) graag bij u thuis. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen service met bezorgspecialisten. Wij bezorgen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Kosten van de bezorging

Bij een bezorging waar 2 man voor nodig zijn berekenen wij € 100. Voor een klein meubel berekenen wij € 50 verzendkosten.

Bezorging

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Wij informeren u vervolgens zo goed mogelijk over de exacte datum en het tijdstip van de levering. Onze eigen bezorgservice levert vervolgens binnen een week uw meubel(en). Montageservice is niet van toepassing op meubelen van Mrs. Higgins.

Afhalen

Als u uw meubel(en) liever zelf komt ophalen, laat ons dat dan na het voltooien van uw bestelling weten via 0172-475404.

Betaling bij bezorging

Voordat wij de producten bij u thuis afleveren, dienen de meubels geheel te worden betaald. Als u uw aankoop via onze webshop wilt voltooien, kunt u uit twee betaalopties kiezen:

– iDeal: met iDeal betaalt u makkelijk en snel. Zodra de betaling bij ons binnen is, bezorgen wij uw meubels zo snel mogelijk bij het door u opgegeven bezorgadres.

– Overboeking: wanneer u gebruik maakt van een overschrijving per bank, bezorgen wij uw bestelling op het moment dat wij het volledige bedrag van uw bestelling hebben ontvangen.

Betaalservice in de winkel

In onze showroom kunt u betalen met pinpas, creditcard (VISA, Mastercard of Maestro) en contant. Wij accepteren briefgeld met een waarde van € 5, € 10, € 20, € 50 en € 100. Buitenlandse valuta nemen wij niet aan.

Vragen?

Bel ons via 0172-475404 of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we contact met u op.