Bezoek onze showroom in Alphen aan den Rijn

Alle producten in onze webshop zijn te bekijken in onze landelijk gelegen showroom in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom in onze boerderij om de meubels in het echt te zien of om advies te vragen. We helpen je graag bij de inrichting van jouw woning!

Mrs. Higgins

Steekterweg 33
2407 BD Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 475404
info@mrhiggins.nl

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag van 10:00 tot 17:00
Donderdag van 10:00 tot 17:00
Vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Van harte welkom op onze boerderij

De voormalige koeien- en schapenstal zijn omgebouwd tot een royale showroom van ruim 1000m2. De oude hooiberg, centraal gelegen tussen beide stallen, is omgetoverd tot een prachtige entree. De diverse bijgebouwen op het terrein doen dienst als opslag of zijn omgebouwd tot woonhuis. De grote voormalige aardappelschuur herbergt ons magazijn en werkplaats. De landelijk gelegen boerderij in de polders van het Groene Hart biedt ieder jaargetijde een ander aanblik met elk zijn eigen charme. Al bij aankomst ervaart u het landelijk karakter van ons bedrijf. Via de oprijlaan met links en rechts een boomgaard met verschillende vruchtenbomen en bevolkt door schapen en kippen komt u uit op de binnenplaats.

Locatie

Contact

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen je verder. Mail ons via info@mrhiggins.nl of stuur maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.