De industriële kledingkast

Een industriële slaapkamer
Is je woonkamer industrieel ingericht? Is het een plek waar je jezelf kunt zijn en is het een ruimte waar je ontspant en tot rust komt? Overweeg dan eens om deze stijl ook toe te passen in de slaapkamer. Dan sta je ermee op en ga je ermee naar bed. Een industriële kledingkast in jouw slaapkamer mag dan zeker niet ontbreken. Een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van stoere en robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan leer, metaal en hout dat oud en gebruikt is, of zo is bewerkt dat het vintage lijkt. Kasten, banken en tafels ogen tijdloos en onverwoestbaar. Elk meubelstuk is mooi, zonder dat het schreeuwt om aandacht, dus ook een industriële kledingkast.

Veel kledingkasten zijn vooral praktisch en het ontwerp is vaak neutraal en bijna saai te noemen. Een industriële kledingkast van Mrs. Higgins straalt echter iets anders uit. Donker staal in combinatie met stoer, massief hout geven jouw kledingkast het uiterlijk dat jij mooi vindt. Je draagt kleren die je mooi vindt, waarom zou je ze niet opbergen in een kast die je mooi vindt?

Ook in de hal
Een industriële kledingkast hoeft natuurlijk niet perse in de slaapkamer te staan. Diezelfde kast staat ook goed in de hal en komt daar prima tot zijn recht. Hij maakt de kapstok overbodig, want je jas ophangen in een industriële garderobekast; dat is nog eens een binnenkomer. Daarnaast biedt zo’n kast voldoende bergruimte voor alle winteraccessoires. Een industriële garderobekast is namelijk de ideale opbergplek voor handschoenen, mutsen en sjaals. Zo bewaar je alles op een vaste plek, achter een deur en dus uit het zicht. Twijfel je of er voldoende ruimte is voor zo’n kast? Bij Mrs. Higgins is veel mogelijk op het gebied van maatwerk, maar ook als het gaat om kleuren en materialen.

De industriële stijl
Veel mensen kiezen voor een industriële stijl. Liefhebbers van een stoer en opgeruimd interieur met weinig kleur voelen zich al snel thuis in een industrieel ingerichte woning. Maar ook mensen die van kleur en georganiseerde chaos houden kunnen hier prima hun eigen draai aan geven. Het is een veelzijdige woonstijl die populair én blijvend is. Waar je hem ook toepast.

Heb je interesse en wil je meer weten over onze industriële kledingkasten? Neem gerust contact op met Mrs. Higgins. Wij helpen je graag.