Landelijke en industriële eetkamerstoelen

Industriële Eetkamerstoelen rondom je tafel in de woonkamer

Bij het kiezen van passende stoelen voor je inrichting is het belangrijk dat je weet welke stijl jouw interieur heeft en welke eetkamerstoelen daar perfect bij passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor landelijke eetkamerstoelen of industriële eetkamerstoelen. Landelijke eetkamerstoelen passen goed bij zowel landelijke als Scandinavische inrichtingen terwijl industriële eetkamerstoelen heel goed bij een sober en stoer interieur zullen staan.

Wat houdt een landelijke stijl in?

Een landelijke stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke stoffen en materialen zoals katoen of linnen met een voelbare structuur. Daarmee creeer je een landelijke stijl, die ook veel overeenkomsten heeft met de Scandinavische stijl. Kenmerkend voor beide stijlen is het gebruik van rustige tinten en stoffen van milieubewuste en eerlijke materialen. Je interieur krijgt een gezellige en warme uitstraling. Een goede lichtinval is hierbij wel van belang. Wanden zijn dan ook doorgaans licht en wit geschilderd. De Scandinavische stijl heeft een wat strakkere uitstraling, terwijl de landelijke stijl wat huiselijke en robuuster oogt.

Mr. Higgins heeft voor zowel een landelijke als een Scandinavische stijl prachtige eetkamerstoelen in het assortiment opgenomen, uitgevoerd in aaibaar velvet en warme, aardse kleuren. Er zijn verschillende modellen landelijke eetkamerstoelen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Via de webshop heb je de keuze uit de modellen Bora, Brera, Dublin, Leeds, Melrose, Tipton, Soho of Oxford. Alle eetkamerstoelen zijn direct leverbaar.

Wat houdt een industriële stijl in?

Een industriële stijl is gebaseerd op fabrieksgebouwen en is doorgaans stoer, robuust en ietwat sober. Toegepaste materialen zoals beton, metaal en baksteen zijn meestal onbewerkt. Vaak zijn leidingen en kabels niet weggewerkt maar juist zichtbaar. De kleurstelling is vaak koel en sober. Kleuren als zwart, grijs, bruin en staalblauw komen veel in een industriële inrichting voor.

Mr. Higgins heeft een 3-tal stoere industriële eetkamerstoelen in het assortiment opgenomen. Deze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Via onze webshop heb je de keuze uit de modellen Jayden, Tessa en Xavia. Alle stoelen zijn direct leverbaar.

Dat zit wel goed bij Mr. Higgins!

Mr. Higgins heeft uiteraard nog een veel groter assortiment van verschillende eetkamerstoelen. Bezoek daarom onze showroom in alphen aan den Rijn! Daar kun je ook ons andere aanbod aan stoere meubelen voor ieder interieur bekijken en inspiratie opdoen.

Mocht je nog vragen hebben dan helpen wij je graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar maar je kunt je vraag ook op het contactformulier op onze website achterlaten via https://mrshiggins.nl/contact/