Industriële buffetkasten

Vandaag de dag heb je de keuze uit diverse industriële buffetkasten. Dit meubelstuk wordt het meest aangetroffen in eetkamers en woonkeukens. Van oudsher werden buffetkasten gebruikt voor het opbergen van eten en het opslaan van drinken. Echter maak je tegenwoordig een echt statement in iedere ruimte en kunnen Industriële buffetkasten een echte eyecatcher zijn.

Geef je favoriete spullen een plekje in de buffetkast

Een traditionele buffetkast is een vrijstaande kast die langs een muur staat, laag bij de grond, vaak met korte poten en kasten die tot aan de vloer reiken. Sommige industriële buffetkasten worden geleverd met een combinatie van kasten en deuren, die afhankelijk van de beoogde functie diep of ondiep kunnen zijn. Ook kunnen de buffetkasten opslagruimte bevatten dat speciaal is bedoeld voor het bewaren van porselein, kopjes, glazen, flessen wijn en karaffen, tafellinnen, placemats en servetten.

Bedenk hoeveel opslagruimte je nodig gaat hebben

Wanneer je kiest voor een industriële buffetkast, doet het je goed om te bedenken hoeveel opslagruimte je nodig hebt. En wil je dat je spullen zichtbaar zijn achter het glas, of veilig opgeborgen zijn in een kastje?

Bij Mrs. Higgins koop je online jouw perfecte dressoir, vitrinekast of buffetkast. Als je dit wenst, maken we je kast zelfs op maat.

Alle producten in onze webshop zijn te bekijken in onze landelijk gelegen showroom in Alphen aan den Rijn waar ook Mr. Higgins is gevestigd. Je bent van harte welkom in onze boerderij om de meubels te zien of om advies te vragen. We helpen je graag bij de inrichting van jouw woning. Bekijk al onze Industriële buffetkasten hier!