Een industriële bijzettafel

Een industriële bijzettafel maakt je woonkamer af
Als je een industriële woning hebt, dan kies je voor een industriële salontafel en een bijhorende industriële bijzettafel. Ook al gaat het hier om een minder groot meubelstuk, de look van je woonkamer valt of staat met aandacht voor details. Ga daarom ook voor je bijzet- of salontafel voor een stoere uitstraling. Zo wordt je woonkamer een mooi geheel en komt ze in elk aspect robuust over.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een industriële bijzettafel?
De industriële stijl wordt gekenmerkt door stoere materialen: hout en metaal bijvoorbeeld. Een bijzettafel of salontafel in de industriële stijl bestaan dan ook voornamelijk uit een dik houten tafelblad en een metalen onderstel. Voor het hout kiezen wij voor oud teakhout of ‘old pin’. Deze geven aan de tafel een karaktervolle uitstraling. Kies een tafel met de vorm en de grootte die perfect in je interieur past. Vierkante en rechthoekige salon- en bijzettafels komen strakker over dan ronde tafels. Stoere onderstellen maken je kamer meer robuust dan fijne metalen poten.

Hoe integreer jij je industriële salon- of bijzettafel in je interieur?
Zoals hierboven aangegeven bestaan industriële tafels vooral uit hout en metaal. Laat deze twee materialen aansluiten bij elementen in dezelfde materialen die elders in je woning voorkomen. Denk hierbij aan andere meubelen met metaal en hout zoals bijvoorbeeld je eetkamertafel, eetkamerstoelen en kasten. Combineer je bijzettafel en salontafel met je metalen trap, houten vloeren en houten en metalen accessoires. Hoe meer je op de details let, hoe stijlvoller het geheel wordt.

Ook voor andere stijlen van interieurs
Een industriële salontafel of bijzettafel past natuurlijk perfect in een industriële omgeving. Maar ook voor landelijke of vintage interieurs worden deze tafels vaak gekozen. Of wil jij voor je moderne woning een echte eyecatcher? Een salontafel of bijzettafel met een stoer uiterlijk is een echte blikvanger in een hedendaagse woning.

Je tafel op maat laten maken? Het kan!
Als je in ons gamma niet echt gevonden hebt wat je zoekt, laat het ons gerust weten. Wij bespreken jouw ideeën en adviseren jou over wat de mogelijkheden zijn. Zo krijg jij de tafel van je dromen en heb je uiteindelijke een uniek meubelstuk in huis.

Als je van plan bent een industriële salon- of bijzettafel aan te kopen, neem dan gerust contact op of maak een afspraak. Wij staan voor jou klaar om je te adviseren.