Industrieel dressoir

Wil je een échte blikvanger in je woning? Kies dan voor een industrieel dressoir!

Het industriële dressoir is en blijft razend populair. Dressoirs met deze look kenmerken zich door het gebruik van massieve, stalen elementen, zoals steigerbuizen en plaatmateriaal van massief hout. Het gaat dus om opvallende materialen, waardoor een meubel met een industrieel ontwerp direct de aandacht trekt. Een echte eyecatcher dus!

Een multifunctioneel meubelstuk

Een industrieel dressoir is een meubelstuk dat ingezet kan worden voor de opslag van verschillende spullen. Daarnaast is het ook nog een optie om je mooiste items op het dressoir te zetten, zodat deze goed te zien zijn. Bovendien wordt het dressoir ook vaak ingezet als tv meubel. Een groot voordeel van industriële dressoirs is dat het materiaalgebruik ervoor zorgt dat deze stoere en solide meubels een lange levensduur hebben.

Industrieel dressoir verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Industriële dressoirs zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarvoor er voor iedereen wel een item te vinden is dat goed past bij zijn of haar smaak of/en budget. We hebben een wisselend assortiment dat bijvoorbeeld kan bestaan uit robuuste dressoirs met grote laden en ijzeren poten of uit dressoirs waarbij is gekozen voor glas, waardoor spullen stofvrij opgeborgen kunnen worden, maar toch goed zichtbaar zijn.

Je bent van harte welkom in onze showroom om het assortiment met industriële dressoirs met eigen ogen te bekijken. Daarnaast kun je voor vragen of opmerkingen altijd contact opnemen met Mrs. Higgins!

Een natuurlijk interieur met een landelijk dressoir

Meubels die gemaakt worden van natuurlijke materialen zijn in heel veel woningen de basis van het interieur. Vaak wordt er gekozen voor een landelijk dressoir, omdat dit mooie item van ongerept materiaal uitstekend te combineren is met een Scandinavisch of landelijk interieur.

Prachtige meubelstukken in natuurlijke tinten

Het landelijke interieur kenmerkt zich door het gebruik van grote, robuuste meubelstukken. Ook onze dressoirs kunnen groot en robuust aandoen, maar daarnaast zijn er ook vaak dressoirs in kleinere afmetingen beschikbaar. De landelijke dressoirs worden gemaakt van verschillende soorten hout. Er wordt bij deze meubelstukken gekozen voor het gebruik van natuurlijke tinten, zoals: grijs, wit, bruin en taupe. Dankzij het kleurgebruik is het meubelstuk goed te combineren met andere items in het interieur.

Unieke landelijke dressoirs

In onze showroom zijn verschillende landelijke dressoirs in het echt te bezichtigen. Daarnaast kun je ook de website goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van ons assortiment. Elk landelijk dressoir heeft weer zijn eigen unieke kenmerken, waardoor er altijd wel een geschikt item beschikbaar zal zijn dat voldoet aan jouw wensen.

Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Mrs. Higgins.