Heb je dat ook weleens: dat je een prachtig meubel ziet, maar dat het net niet aan jouw wensen voldoet? Of dat het net te groot of klein is voor jouw interieur? Dan zijn op maat gemaakte meubelen wellicht iets jou. Daarbij kun je zelf bepalen hoe groot, dik, smal of lang een kast, tafel of bureau is. Mrs. Higgins gaat graag voor jou aan de slag.

Eerder schreven we al over kledingkasten op maat, maar Mrs. Higgins maakt nog veel meer meubelen op maat.

Kasten
Alle kasten kunnen op een andere afmeting gemaakt worden. Heb je bijvoorbeeld een vitrinekast waar je een broodkast met dichte deuren van wil maken? Of een kast waarvan je de bovenkant vitrinekast wilt laten, maar aan de onderkant deurtjes of laatjes wilt? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Tafels
Heb je een bureau dat net even te groot is voor de ruimte in je huis? Of wil je van een 6-persoons eettafel een 4-persoons eettafel maken? Breng ’m mee naar Mrs. Higgins en laat ons weten welk formaat wel mooi zou passen. En wil je advies? Dat geven we graag!

Meubelen van andere winkels
Heb je ergens anders een meubel gekocht, maar ben je er niet helemaal blij mee? Ook meubelen van andere winkels maken wij voor je op maat. Neem een foto van je meubel mee naar onze showroom, dan bespreken we de mogelijkheden!

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!