Het onbewerkte teakhout geeft Wally zijn eigentijdse uitstraling. En dat niet alleen: teakhout is één van de beste houtsoorten. Hierdoor is de kast zeer slijtvast en duurzaam. De ijzeren deuren geven de kast net dat beetje extra, waardoor deze eyecatcher een landelijke én een industriële uitstraling heeft.

Ruime mogelijkheden

Deze buffetkast heeft zeeën van ruimte voor jouw bezittingen. Je mooiste foto’s, boeken of (kunst)objecten zet je in de spotlight achter het glas. En dan blijft er ook nog ruimte genoeg over voor de spullen die je liever uit het zicht zet.

Op maat gemaakt

De buffetkast op de foto is 220 centimeter hoog, 150 centimeter breed en 35/45 centimeter diep. We kunnen de kast ook met aangepaste afmetingen maken, zodat-ie helemaal naar wens is. Wil je de mogelijkheden voor een meubelstuk op maat bespreken? Je bent van harte welkom bij Mrs. Higgins in Alphen aan den Rijn.

Complete meubelset in de dezelfde stijl

Helemaal weg van de stoere looks van Wally? Het is ook mogelijk om bijpassende meubels zoals bijvoorbeeld een dressoir, een eettafel en salontafel in dezelfde stijl te maken. Hiermee creëer je mooie eenheid in je interieur.

Bestel Wally of kom eens langs

Met een paar klikken haal je buffetkast Wally in huis. Wil je hem eerst even in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Die is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn, waar je op het erf kunt parkeren. Op maandag en dinsdag ben je welkom op afspraak, woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zien we je snel?