Net even anders dan anders, speciaal door Mrs. Higgins ontworpen en perfect voor in een stoer interieur: dat is deze nieuwe industriële kast Cas, die momenteel in onze showroom op een nieuwe eigenaar staat te wachten.

Zoals je van Mrs. Higgins gewend bent, maken wij van elk meubel iets bijzonders. Zodat je niet dezelfde kast, tafel, stoelen of accessoires als je buren in huis hebt staan.

Industriële kast Cas

De industriële kast Cas is een stoere 3-deurs vitrinekast met 6 lades die zijn voorzien van ladengeleiders. De kast is superstrak, omdat de zijkanten van de kast glad zijn, zonder panelen. Het is gelamineerd teakhout. De planken in de kast zijn glasplaten in een houten frame. Cas past mooi in een stoere of industriële inrichting. Heb je interesse? Shop industriële kast Cas online of kom langs in onze showroom. Vanwege de coronamaatregelen is het nu ook mogelijk om op afspraak langs te komen.

Ook op maat gemaakt

Past Cas met zijn huidige afmetingen niet in jouw interieur? Geen probleem! We kunnen de kast ook met aangepaste afmetingen maken. Bovendien zijn bijpassende meubels ook mogelijk. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan Steekterweg 33 in Alphen aan den Rijn om jouw wensen te bespreken.