Door Mrs. Higgins zelf ontworpen, perfect voor in een stoer interieur en optioneel op maat gemaakt: dat is deze nieuwe industriële garderobekast Wally, die momenteel op zoek is naar een stoere slaapkamer. Heb je interesse? Shop de garderobekast dan online of kom ’m gauw eens bekijken in onze showroom.

Zoals je van Mrs. Higgins gewend bent, maken wij van elk meubel iets bijzonders. Zodat je niet dezelfde kast, tafel, stoelen of accessoires als je buren in huis hebt staan. Zo is garderobekast Wally ook weer een uniek model!

Industriële garderobekast Wally

De garderobekast bestaat uit 5 delen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is en eventueel gemakkelijk een trap op te tillen is. In het middelste deel hangen planken, de buitenste delen bestaan uit een hang- en een liggedeelte. Onderin zitten nog drie handige lades.

Wally-collectie

De industriële garderobekast Wally is een uniek model van Mrs. Higgins en behoort tot de Wally-collectie, die naast deze garderobekast ook nog uit een buffetkast, kast, tv-kast, wijnkast en vitrinekast bestaat. De Wally-collectie kenmerkt zich door zijn stoere uiterlijk, een combinatie van robuust teakhout met ijzeren deuren.

Ook op maat gemaakt

Past Wally met zijn huidige afmetingen niet in jouw interieur? Geen probleem! We kunnen de kast ook met aangepaste afmetingen maken. Bovendien zijn bijpassende meubels ook mogelijk. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan Steekterweg 33 in Alphen aan den Rijn om jouw wensen te bespreken. Vanwege de coronamaatregelen is het ook nog steeds mogelijk om op afspraak langs te komen.

industriële_garderobekast_wally