Die mooie fles Chardonnay, je lievelingsmerk Merlot en die fantastische wijn uit Bordeaux die je zelf bij een kleinschalig wijnhuis hebt bemachtigd… Zonde om die bijzondere exemplaren te verstoppen in het bovenste keukenkastje. Zet ze in de spotlights met de Industriële Wijnkast Wally.

De Industriële Wijnkast Wally bestaat uit twee grote opbergruimtes en een vitrinedeel. Het vitrinedeel is voorzien van ledverlichting. Subtiel verlichten de ledlampjes (indirect) de wijnen die je in de kast hebt neergezet. Zo krijgen ze de aandacht die ze verdienen en heeft je woning voortaan iets weg van die hippe wijnbar in de stad.

24 flessen

In de kast is ruimte voor 24 flessen wijn. Heb je niet zó’n grote verzameling, dan kun je er natuurlijk ook je mooiste glaswerk in kwijt. Extra handig: de glazen platen kun je gemakkelijk zelf plaatsen en dus ook wisselen van plek wanneer je maar wilt. Bepaal je volgend jaar dat je je flessen wijn niet neer wil leggen, maar liever staand positioneert? Of de flessen vervangt door planten en een fotolijst? Dat kan zonder problemen!

Stoer en landelijk

Wally is overigens geen nieuwe naam in ons assortiment. In deze lijn hebben we ook een tv-meubel, een buffetkast en nog meer. Kenmerkend aan de hippe Wally-meubels is dat ze zijn gemaakt van geborsteld en vergrijsd teakhout, gecombineerd met matzwart staal. Heel trendy en overal mee te combineren, bijvoorbeeld in een stoer of landelijk interieur.

Geïnteresseerd in deze smaakvolle wijn-/vitrinekast? Bekijk de details of kom langs in onze showroom: Steekterweg 33 in Alphen aan den Rijn. Tot snel!