Buffetkast Mees bestaat uit twee delen. Het onderste gedeelte heeft dichte deuren en zeeën van ruimte. Servies, spelletjes of keukenaccessoires: bedenk het maar, je kunt hier alles uit het zicht in opbergen. Het bovenste gedeelte is half open en voorzien van deuren met glas. Hier stal je je mooiste spullen in uit, zodat deze goed tot hun recht komen. En wil je liever meer of geen deurtjes, of een andere indeling? Dat kan, want we maken deze kast ook op maat.

Kies je kleur

De kast is gemaakt van mahoniehout. En de kleur? Die kies je zelf uit de kleurencollectie van Farrow & Ball. Het model op de foto heeft de kleur black stillness mat. In onze showroom hebben we kleurenstalen, zodat je de kast kunt matchen bij je interieur thuis. 

Is dit jouw nieuwe kast?

De wandkast op de foto is 2,80 meter breed, 42 centimeter diep en 2,35 meter hoog. We kunnen de kast ook met aangepaste afmetingen maken, zodat-ie perfect in jouw huis past. Benieuwd? Je vindt Mrs. Higgins aan Steekterweg 33 in Alphen aan den Rijn. We hopen je snel te zien, dan bespreken we samen je wensen en mogelijkheden.