Door het grote werkblad en voldoende opbergruimte, is de Teak Buitenkeuken echt een must-have voor het bereiden van heerlijke gerechten. Bovendien maak je van je tuin een gastronomisch paradijs waar jij en je familie of vrienden elke keer weer van zullen genieten.

Speciaal voor de Kamado BBQ

De Teak Buitenkeuken is speciaal ontworpen voor de Kamado BBQ. Of je nu een medium of large Kamado hebt, deze buitenkeuken biedt de perfecte pasvorm voor beide modellen. Het duurzame teakhout zorgt niet alleen voor een prachtige look, het is ook bestand tegen regen en hitte, waardoor de buitenkeuken lang meegaat. Je kunt de buitenkeuken natuurlijk ook zonder barbecue of in combinatie met een ander merk barbecue gebruiken.

Veelzijdigheid

Met een royaal werkblad van 164 cm breed en 82 cm diep, heb je alle ruimte die je nodig hebt om culinaire meesterwerken te creëren. Of je nu vlees, vis of groente wilt grillen, koken, roken of smoren, deze buitenkeuken biedt de nodige ondersteuning en ruimte om te experimenteren met verschillende bereidingstechnieken.

Royale opbergruimte

Een van de grootste voordelen van de Teak Buitenkeuken is de ruime opbergruimte. Hierdoor houd je al je barbecuegereedschap, kookaccessoires en kruiden georganiseerd en binnen handbereik. Het werkblad van de buitenkeuken biedt ook extra ruimte om borden, schalen en ingrediënten neer te zetten tijdens het koken. Zo kun je gemakkelijk gerechten bereiden en serveren, zonder extra heen en weer te hoeven lopen.

Teak Buitenkeuken bestellen

Interesse? Met een paar klikken kun je onze Teak Buitenkeuken* direct in huis halen. Als je ‘m liever eerst met eigen ogen wil zien, ben je van harte welkom in onze showroom. Die is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn, waar je op het erf kunt parkeren. Zo kun je eerst zelf zien of de Teak Buitenkeuken in jouw tuin past. Op maandag en dinsdag ben je welkom op afspraak, woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot snel!

*Houd er rekening mee dat de prijs exclusief de Kamado BBQ en het dienblad is.