Met een onderstel van zwaar staal, zijn zwart gepoedercoate afwerking en een blad gemaakt van oud grenenhout, voegt deze unieke tafel zowel functionaliteit als karakter toe aan jouw huis.

Stevigheid en stabiliteit

Een van de belangrijkste aspecten van een tafel is stabiliteit. Het onderstel van deze bartafel is van hoge kwaliteit en het zeer zware staal zorgt ervoor dat de tafel stabiel staat. Of je nu geniet van een romantisch diner voor twee of een productieve werksessie, je kunt erop vertrouwen dat bartafel Johnny stevig blijft staan.

Ideale hoogte voor comfort

Met een hoogte van 97 cm is deze bartafel niet alleen stijlvol, maar ook prettig om aan te zitten. Natuurlijk moeten de barkrukken die je bij de bartafel kiest wel passen bij de hoogte. Krukken met een zithoogte van 70 cm bieden de juiste verhoudingen en het optimale comfort. Voor degenen die liever aan een hogere tafel zitten, zijn er ook bartafels van 109 cm beschikbaar.

Perfect voor een gezellig hoekje

Deze bartafel heeft een diameter van 80 cm en is ideaal om als eettafel te gebruiken in een kleine ruimte óf als extra tafel in een grote ruimte, gewoon om een gezellig hoekje in huis te creëren. Met zijn compacte formaat neemt hij niet te veel ruimte in beslag, maar biedt hij toch ruim voldoende plek voor maaltijden, gesprekken en andere activiteiten.

Johnny bestellen of kom eens langs

Interesse? Met een paar klikken kun je bartafel Johnny in huis halen en je interieur een boost geven. Als je Johnny liever eerst met eigen ogen wil zien, ben je van harte welkom in onze showroom! Die is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn, waar je op het erf kunt parkeren. Zo kun je de bartafel eerst zelf ervaren en zien of die in jouw interieur past. Op maandag en dinsdag ben je welkom op afspraak, woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot snel!