Industriële vitrinekasten

Voeg een vleugje grandeur toe aan je interieur met industriële vitrinekasten

Industriële vitrinekasten zijn de beste meubelstukken om een vleugje grandeur toe te voegen aan je interieur. Het meubelstuk kent een erg rijke historie. Al in de 16e eeuw werd het maken van kasten een kunstvorm in heel Europa. Gedurende de 20e en nu de 21e eeuw zijn vitrinekasten steeds populairder geworden in Britse huizen voor het weergeven van ornamenten, trofeeën, glasslijtage, foto’s en andere kostbare items.

Waar gebruik jij de vitrinekast voor?

Industriële vitrinekasten lenen zich perfect voor tal van doeleinden. Denk hierbij aan het opbergen van serviesgoed in uw keuken, het weergeven van foto’s, ornamenten of trofeeën, of gebruik een kleine vitrinekast voor het opbergen van een paar waardevolle bezittingen. Bedenk waar je de kast gaat plaatsen, hoeveel je erin wilt opbergen en meet van tevoren de beschikbare ruimte op.

Een fantastisch veelzijdige toevoeging aan elk huis

 Vitrinekasten zijn een fantastisch veelzijdige toevoeging aan elk huis. Je kiest bij ons uit een reeks vrijstaande, hoek- en wandgemonteerde vitrinekasten. Elk type is verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen en past perfect in een interieur in industriële stijl. Veel van onze vitrinekasten hebben een glazen voorkant, zodat de items die je daar opbergt altijd zichtbaar zijn. Sommige worden ook geleverd met laden en kasten, wat een extra opslagbonus is als je weinig ruimte hebt. Schuifdeuren en ingebouwde verlichting zijn ook geweldige extra functies die praktisch en stijlvol zijn.

Kastruimte is onmisbaar in elk interieur. Bij Mrs. Higgins koop je online jouw perfecte dressoir, vitrinekast of buffetkast. Als je dit wenst, maken we je kast zelfs op maat.

Alle producten in onze webshop zijn te bekijken in onze landelijk gelegen showroom in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom in onze boerderij om de meubels in het echt te zien of om advies te vragen. We helpen je graag bij de inrichting van jouw woning. Bekijk al onze Industriële buffetkasten hier!