Onze tip: bescherm (onbehandelde) houten meubelen met Woodlock. Met deze lak creëer je een onzichtbare, matte laag, die het hout een natuurlijke uitstraling geeft. Aanbrengen gaat het makkelijkst met een kwast. Je kunt het beste drie lagen aanbrengen: dan kun je nog jarenlang genieten van je meubel.

Is jouw meubel al behandeld?
Woodlock kun je alleen gebruiken op onbehandelde meubels. Staat jouw tafel al in de olie of was? Behandel het hout dan met Rubio Monocoat olie, een middel dat jouw meubel beschermt en kleurt in één enkele laag. Wij adviseren je graag over Woodlock en Rubio Monocoat olie. Je kunt de producten bij ons kopen, maar we kunnen de beschermingsmiddelen ook voor je aanbrengen.

Vlekkenspray
Zitten er vlekken op je tafel en krijg je ze er niet meer uit? We hebben wel eens gehoord dat de vlekkenspray K2R (eigenlijk bedoeld voor kleding) kan helpen. Maar we kunnen je niets garanderen.

Heb jij nog vragen over het beschermen van je houten meubels? Kom dan eens langs in onze winkel of stuur een mail naar info@mrhiggins.nl. We helpen je graag verder!