Deze kast is een lust voor het oog. Daarom is ‘ie nu ook opgenomen in onze collectie. Binnenkort gaat de kast in de verkoop.

Eyecatcher

Roy is gemaakt van Old Pine en ‘old black’ afgewerkt. Hierdoor heeft de kast een echte vintage touch. Door zijn hoogte is Roy indrukwekkend en een echte eyecatcher; de kast is maar liefst 2.30 meter hoog. De deuren sluiten door middel van een Spanjoletsluiting. Hierdoor krijgt de kast een stoer, maar ook een eigentijds uiterlijk.

Met maar liefst acht deuren heb je bij kast Roy aan ruimte geen gebrek. Naast een groot vitrinedeel, vind je achter de dichte deuren flink wat opbergruimte. Door de breedte van 2.12 meter kun je dus heel wat spullen kwijt.

Lichte finishing

Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant is Roy mooi afgewerkt. De lichte finishing heet Sungrey en lijkt op grof hout dat door de zon is gebleekt. Het gladde hout maakt dat de planken makkelijk af te nemen zijn. Bovendien zorgt de lichte finish voor een mooi contrast met de donkere kleur aan de buitenzijde.

Is dit de kast die je zoekt? Houd dan onze website in de gaten of kom langs in onze showroom aan Steekterweg 33 in Alphen aan den Rijn.