Jouw persoonlijke verzamelingen, foto’s, (kunst)objecten en boeken komen prachtig uit in deze grandioze hoekkast. De klassieke kooflijst en verlichting zorgen voor een luxe uitstraling.  

Haags blauwe kast met kooflijst  

Deze hoekkast met kooflijst geeft glans aan elk interieur. De kast is gemaakt van mahoniehout met mdf-panelen in de deuren. Het vitrinedeel is voorzien van verlichting, waardoor mooie vondsten, (kunst)objecten, boeken en andere dierbare spullen in een zacht licht worden gezet. Een echte blikvanger in huis!

Kies je kleur

Deze kast heeft de kleur Hague Blue van het hoogwaardige verfmerk Farrow & Ball. Liever een andere kleur? Alle – ruim honderd – Farrow & Ball kleuren zijn mogelijk. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een prachtige mahonie beits.

Ook op maat gemaakt

De kast is 2,40 meter hoog en de kant met de ronde hoek die je op de foto ziet, is 2.25 meter lang. Zijn deze afmetingen niet passend voor jouw interieur? Geen probleem! Bij Mrs. Higgins kunnen we kasten op maat maken zodat het perfect past in jouw woning. Schroom niet jouw woonwensen kenbaar te maken, we denken heel graag met je mee!

Wees welkom

Wil je de mogelijkheden voor een kast op maat bespreken of gewoon even langskomen in onze royale showroom? Je bent van harte welkom bij Mrs. Higgins in Alphen aan den Rijn. Op maandag en dinsdag kan dat op afspraak, woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10.00u – 17.00u. We zien je graag!