Ook het najaar is bij uitstek geschikt om een oase van comfort te creëren in je tuin. Onze Teak tuinbank Bas is ontworpen met oog op duurzaamheid en kan moeiteloos verschillende weersomstandigheden doorstaan. Met een behandeling van Monocoat Teak olie blijft de bank bovendien beschermd en behoudt hij zijn natuurlijke glans, zelfs in de koudere maanden.

Comfortabele zitervaring

Een opvallend kenmerk van de Teak tuinbank Bas is het ontbreken van armleuningen. Dit zorgt voor een moeiteloze zitervaring waarbij je volledig vrij bent om in alle comfort plaats te nemen. Geen belemmeringen, alleen pure ontspanning.

Veelzijdig en stijlvol

Deze prachtige, strak vormgegeven tuinbank kan niet alleen tegen een muur worden geplaatst, maar is ook geschikt om aan een tuintafel te plaatsen. Of je nu een intieme hoek wilt creëren voor een rustig moment of een levendige plek om samen te komen, de Teak tuinbank Bas past in elke buitenruimte.

Op maat gemaakt kussen

Een kussen maakt elke zitervaring aangenamer. Bij de Teak tuinbank Bas is er ruimte voor een kussen met een dikte tussen de 6 en 8 centimeter die wij er met liefde bij leveren. We bieden een scala aan kleuropties, zodat er altijd een kussen is dat past bij jouw stijl en voorkeur. En dankzij de zijranden blijft het kussen stevig op zijn plaats liggen.

Zithoogte naar wens

De zithoogte van de Teak tuinbank Bas is 40 centimeter. Hier is bewust voor gekozen, zodat jij zelf de zithoogte kan bepalen aan de hand van de dikte van het zitkussen. Zo creëer je een zitervaring die volledig aan jouw wensen voldoet.

Natuurlijke evolutie

Zonder behandeling zal tuinbank Bas met de tijd een prachtige grijze kleur krijgen. Wil je liever de originele warme kleur behouden? Geen probleem, dan kunnen wij de bank behandelen met Monocoat Teak olie.

Teak buitenbank bestellen

Benieuwd naar deze prachtige tuinbank? Je bent van harte welkom in onze showroom. Die is gevestigd aan de Steekterweg 33, in een oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn. Zo kun je eerst zelf zien of de Teak tuinbank in jouw tuin past. Tot snel!